Kari Pohár pályázat

Kiírásra került az Építészmérnöki Kar Kari Pohár pályázat.

Célunk egy olyan Kari Pohár elkészítése, amelyet az építészhallgatók a gólyatábortól kezdve a diplomázásukig minden rendezvényen és táborban használni tudnak, végigkíséri őket az egyetemi éveikben.

Korábban azért kerültek bevezetésre a Kari Napokon, a Kari Táborban és a Gólyatáborban a repoharak, mivel nagyon sok egyszerhasználatos műanyag poharat pazaroltunk és ezt szerettük volna elkerülni. Azonban azzal, hogy évente több alkalommal újabb és újabb arculattal ellátott repoharakat rendelünk a rendezvényeinkre, szintúgy feleslegesen terheljük a környezetünket, ezért szeretnénk váltani egy nem konkrét eseményhez köthető, a Kart képviselő Kari Pohárra.

Erre az állandó pohárra várunk pályaműveket tőletek, amely a jövőben az összes Kari Poháron megjelenne. A terveink szerint idén már a Kari Táborban és a Gólyatáborban ezek a poharak kerülnének kiosztásra, de utánrendelésre is lenne lehetőség.

Pályázatot benyújtani ezen a linken 2023. 06. 18. 23:59-ig lehetséges!

A részletesebb pályázati kiírást itt éritek el.
Bármilyen kérdéssel keressétek Csernák Marcellt a csernak.marcell@epiteszhk.hu címen.

Jó ötletelést és sikeres pályázást kívánunk!
ÉPK Hallgatói Kéviselet

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

🍃BIM/Zöld trendek🍃- Szakmai Nap📍📆 2023. október 4. ⏰11:30 – 17:30 🏛️Helyszín: BME K épület, K210 ‼️Regisztrációs link: bit.ly/46jTCt4 ‼️ Gyertek el! Hallgassátok meg! Fogjátok meg! Próbáljátok ki!Környezettudatosság, BIM alapú tervezés és fenntarthatóság a szárazépítészetben, elszabadult energiaárak, alacsony üzemeltetési költségek… A „zöld építés” egyre növekvő jelentőségének jegyében, a rendezvényen résztvevő hallgatóink e gyártócégek előadó szakembereivel ismerkedhetnek meg.A kiállítási standokon az Építész-informatika (2. év) és Építész-informatika-3 (3. év), az Épületenergetika tantárgyak teljesítéséhez szükséges pluszpontokhoz a részvételt igazoló pecsétek várják a résztvevőket izgalmas bemutatók, feladatok, a termékek kipróbálási lehetősége, alkalmazástechnikai segédletek és egyéb ajándékok mellett.Részletes programtervet a kari honlap hírei között találtok!👇epitesz.bme.hu/portfolio/bim-zold-trendek-szakmai-nap-2/Mindenkit várunk sok szeretettel! 🤗📸 KépKocka - Építész Média KörBME ÉMK Hallgatói KépviseletRendezvény CsoportÉpítészmérnöki Kar Hallgatói KépviseletBuild-Communication Kft. ... See MoreSee Less
View on Facebook
‼️ Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület – Hallgatói pályázat ‼️Ebben az évben ismét izgalmas területeket választottak az ötletpályázat alapjául, a 2023. évi pályázat címe: „Revitalizáció, értékteremtés” – Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből, pályázat szakmai mentorokkal.Az idei évben a díjak összegét megemelték:1. díj: 1.000.000 Ft és utazás az Expo Real-ra,2. díj: 750.000 Ft,3. díj: 500.000 FtPályázási regisztrációs határidő: 2023.09.30. 12.00 óraPályaművek leadásának határideje: 2023.11.06. 23.59 óraPályázat eredményének kihirdetése, a díjak átadása: 2023.11.20.Bővebb információ és a teljes pályázati kiírás elérhető a honlapunkon 👇epitesz.bme.hu/portfolio/ingatlanfejlesztoi-kerekasztal-egyesulet-x-hallgatoi-palyazat/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.