Kari Pohár pályázat

Kiírásra került az Építészmérnöki Kar Kari Pohár pályázat.

Célunk egy olyan Kari Pohár elkészítése, amelyet az építészhallgatók a gólyatábortól kezdve a diplomázásukig minden rendezvényen és táborban használni tudnak, végigkíséri őket az egyetemi éveikben.

Korábban azért kerültek bevezetésre a Kari Napokon, a Kari Táborban és a Gólyatáborban a repoharak, mivel nagyon sok egyszerhasználatos műanyag poharat pazaroltunk és ezt szerettük volna elkerülni. Azonban azzal, hogy évente több alkalommal újabb és újabb arculattal ellátott repoharakat rendelünk a rendezvényeinkre, szintúgy feleslegesen terheljük a környezetünket, ezért szeretnénk váltani egy nem konkrét eseményhez köthető, a Kart képviselő Kari Pohárra.

Erre az állandó pohárra várunk pályaműveket tőletek, amely a jövőben az összes Kari Poháron megjelenne. A terveink szerint idén már a Kari Táborban és a Gólyatáborban ezek a poharak kerülnének kiosztásra, de utánrendelésre is lenne lehetőség.

Pályázatot benyújtani ezen a linken 2023. 06. 18. 23:59-ig lehetséges!

A részletesebb pályázati kiírást itt éritek el.
Bármilyen kérdéssel keressétek Csernák Marcellt a csernak.marcell@epiteszhk.hu címen.

Jó ötletelést és sikeres pályázást kívánunk!
ÉPK Hallgatói Kéviselet

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.