Nyári Egyetem – Szakmai tábor

Az építőipar jelenleg hatalmas változásokon megy keresztül, amire reagálva a CÉH Alapítvány idei programjai között meghirdeti a Nyári Egyetemet!

Tisztelt Hallgatók,

Az építőipar jövője és a jövő mérnökgenerációjának támogatása nem csak számunkra, hanem a szakma képviselői számára is kulcsfontosságú. A CÉH zRt-vel együttműködve Nyári Egyetemet hirdetünk harmad- és negyedéves hallgatóink számára. A szakmai workshop kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy bővítsék, illetve elmélyítsék tudásukat az építőipari digitalizáció és fenntarthatóság témakörében, illetve elsajátítsák a munka világában hasznos készségeket. Az építőipar óriási változáson megy át, ez ad aktualitást ennek a programnak.

Az esemény időpontja: 2023. augusztus 29 – szeptember 1.
Helyszín: Tisza-tó környéke

A részvevők ellátogatnak a debreceni BMW gyár építkezésére, ahol interaktív előadásokon keresztül első kézből tapasztalhatják meg a kulisszák mögött az építőiparban alkalmazott legújabb technológiákat és módszereket. Emellett ne feledkezzünk meg a szórakozásról sem! A Nyári Egyetemen számos szabadidős programot szervezünk, hogy a tanulás mellett kellemes és pihentető időtöltést biztosítsunk. Lehetőség lesz sportolni, kirándulni és baráti kapcsolatokat építeni.

A pályázat feltöltési oldala: pályázat

További információkért látogass el erre az oldalra.

Várjuk jelentkezésedet szakmai táborunkba!

Üdvözlettel,
CÉH Alapítvány

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

⚡️TDK - Évindító - 2024. április 17.⚡️Az 2024-es Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia hagyományos Évindító napját 2024. április 17-én szerdán 17 órai kezdettel tartjuk Teams-en keresztül.❗️Link 👉 tinyurl.com/EPKTDK2024indito❗️Mindenkit szeretettel várunk! ... See MoreSee Less
View on Facebook
📍 Pécsi Eszter alkotói ötletpályázat 📍Célunk, hogy olyan alkotás és/vagy installáció szülessen, amely Pécsi Eszter örökségére, a Pro Progressio Alapítvány középiskolai tanároknak kiírt pályázatára, a díjazottakra és a Műegyetem értékeire, az egyetemen folyó kutatómunkára reflektál.A BME Központi épület K I. 95. termét 2020-ban nevezték el Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről.A pályamunkákat két kategóriában várjuk:📐1. Pécsi Eszter életét bemutató elem📏2. A díjat évről évre elnyerő pedagógusok megjelenítése. A díjazott tanárok nevének/intézményének olyan formában történő megörökítése a teremben, mely minden évben lehetővé teszi a névsor kiegészítését.📆Regisztrációs határidő: 2024. április 15.📝Regisztrációs link itt érhető el 👇 forms.office.com/e/xMuy0x2H03⏳Beadási határidő: 2024. május 15.Bővebben az alkotói ötletpályázatról itt olvashattok 👉epitesz.bme.hu/portfolio/pecsi-eszter-alkotoi-otletpalyazat/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.