Szilikátipari Tudományos Egyesület Diplomadíj

A Szilikátipari Tudományos Egyesület, a Pannon Egyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a Miskolci Egyetemen, az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Épí- téstudományi Karán, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán, valamint a Széchenyi István Egyetemen végzett hallgatók részére diplomadíjat adományoz.

A diplomadíj odaítélése a kiemelkedő szakmai színvonalú diplomamunkák (szakdolgozatok), illetve alkotóinak anyagi és erkölcsi elismerését, valamint a kezdő szakemberek körében a Szilikátipari Tudományos Egyesület tevékenységének megismertetését, annak munkájába történő bevonását szolgálja.

A diplomadíjra pályázatot a felsorolt oktatói intézmények minden nappali és esti tagozatos hallgatója benyújthat, ha a diplomamunka (szakdolgozat) kiváló vagy jó minősítést kapott, 2022. január 1- után került megvédésre és az SZTE szakterületeibe (lásd: szakosztályok) tartozó építőanyagokkal foglalkozik. Nyers- anyagok, késztermékek, gyártási technológiák, új termékek fejlesztése, ipari hul- ladékok hasznosítása, különös tekintettel, az építési anyagokkal kapcsolatos kör- nyezetvédelmi, energetikai és körforgásos gazdasággal kapcsolatos kérdésekre.

Az Egyesület összesen három diplomamunkát (szakdolgozatot) jutalmaz. A díjak odaítélését a bíráló bizottság a benyújtott pályamunkák elbírálásával fogja meghatározni.

Pályadíjak:
I. díj: 50 000 Ft
II. díj: 75 000 Ft
III. díj: 100 000 Ft

A pályázathoz csatolni kell a Diplomamunkát (szakdolgozatot), a pályázói Adatlapot, a pályázat egy oldalas összefoglalóját, valamint a bírálatokat. A pályázói Adatlap itt érhető el.

A pályázatot e-mailen kell a Szilikátipari Tudományos Egyesülethez benyújtani.
E-mail cím: info@szte.org.hu

A pályázat benyújtási határideje: 2023. március 31.

A pályázatokat az Egyesület elnöksége által felkért szakértőkből álló bizottság bírálja el. A bíráló bizottság – a benyújtott pályázatok ismeretében – fenntartja a jogot kategóriák és az ezzel összefüggő díjazás meghatározására.

Az eredményhirdetésre – előzetes tájékoztatás mellett – várhatóan az Egyesület küldöttgyűlésén kerül sor, amelynek tervezett időpontja 2023. május 16., 14 óra. Ezen a rendezvényen a pályadíjat nyert hallgatóknak pályázatukat előadásban kell bemutatniuk. Ezen kívül két évig ingyenes tagságot kapnak a Szilikátipari Tudományos Egyesülettől.

A díjat nyert hallgatók diplomamunkájuk fontosabb eredményeit cikk formájában az Egyesület szakmai lapjában, az Építőanyag c. tudományos szakmai folyóiratban is leközölhetik.

a Szilikátipari Tudományos Egyesület Elnöksége

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Köszönjük a KépKocka - Építész Média Kör-nek a képeket a BIM/Zöld trendek szakmai napról! És köszönjük, hogy ennyien eltjöttetek! Build-Communication Kft. ... See MoreSee Less
View on Facebook
„Nők a tudományban” konferencia!A budapesti Francia Intézet és a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) egy egésznapos konferenciát tart március 27-én, amelynek témája a nők helye a különböző tudományágakban. A konferencia alkalmával a vendégek között szerepel Bérengère DUBRULLE asszony, az "Év Tudósnője" - a Tudományos Akadémia 2022. évi Irène Joliot-Curie-díj jelöltje. A nyolc vendég a nők kutatásban és a tudományos ismeretek fejlődésében játszott szerepéről számol majd be, és mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy megtörjük a nemi sztereotípiákat a tudományterületeken belül.📅 Dátum : 2023 március 27. hétfő⏱ Időpont : 9:00 – 15:30🏦 Helyszín : A budapesti Francia Intézet Auditorumában (1011 Budapest, Fő u. 17)Ingyenes – Az esemény francia és magyar nyelven kerül megrendezésre, szinkrontolmácsolással. Regisztráció 👇https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctXuuckg72q33pGlbrmo6u_O6Mg6mY-qsbY3wvnyLs7Dp2ag/viewformProgram: www.franciaintezet.hu/hu/cikkek/egyetem-es-kutatas/programok/konferencia-nok-a-tudomanyban.html ... See MoreSee Less
View on Facebook

We are pleased to announce the launch of the newly formed International Architecture Student Committee here at the Architecture faculty of the Budapest University of Technology and Economics.
https://drive.google.com/file/d/15moFpuBBjnSHZ7RY4Unrm1wWmYC9EnLj/view
Find us here: https://www.facebook.com/archisc.int/

We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations!

Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct.

több tweet...

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.