Jubileumi diplomaosztó 2023 – felhívás

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara minden év májusában jubileumi díszoklevelet ad át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin), illetve 75 (platina) éve vagy még régebben végzett építészmérnökök számára. Ezzel párhuzamosan egy könyvet is kiadunk és átadunk önöknek, amely az ünnepeltek szakmai életrajzait tartalmazza. Az egyetem ezzel szeretné megköszönni szakmai munkájukat, illetve elismerni szaktudásukat, amelyet az ország és a világ gyarapítására fordítottak.

Ahhoz, hogy a díszoklevelet és az ehhez kapcsolódó könyvet el tudjuk készíteni a 2023-ban (az időpont még bizonytalan, de május végén szoktuk tartani) a K épület aulájában megtartandó ünnepségre, az önök segítségére van szükségünk.

Kérjük, hogy keressék az Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatalát az alábbi elérhetőségeken (ha lehet, legkésőbb 2022 telén):

munkatársunk: Dobos Istvánné Szilvia
telefonszám: (1) 463-35-21
e-mail cím: dekanihivatal@epk.bme.hu

Azok esetében, akik először kapnak jubileumi oklevelet (az aranydiplomások esetében mindenképpen), szükségünk van

– az eredeti oklevél fénymásolatára,
– egy rövid, mondatokban megfogalmazott szakmai életrajzra (fél A/4-es gépelt oldal, 1800 leütés szóközökkel együtt), ha lehet elektronikus formában (word dokumentum),
– elérhetőségekre (telefonszám, e-mail cím, postacím) és
– egy nyilatkozatra is, hogy akik nem először kapnak jubileumi diplomát (pl. a gyémántdiplomások), kívánnak-e változtatni a korábban megjelent életrajzi szövegen.

Ezek nélkül a dokumentumok nélkül nem tudjuk elkészíteni a díszoklevelet és a kiadványt.

Jelentkezési határidő: 2023. január 31.

Szeretnénk minél többüknek örömet szerezni az ünnepséggel és az elismerésükhöz méltó oklevéllel. Kérjük, hogy értesítsék évfolyamtársaikat is, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről.

Várjuk jelentkezésüket!
BME Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatal

A felhívás itt is elérhető.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

A Prima Primissima Díjat kapott Sugár Péter DLA, a Lako BME professzora!Péternek szívből gratulálunk a díjhoz és ezúton gratulálunk minden díjazottnak!Éljen! Sugár Péter Prima Primissima díjat kapott! Szívből gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk Péterre! Gratulálunk a Primáknak, Gettó Tamásnak és Váncza Lászlónak! ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

BME Építészmérnöki Kar
TÉRMŰVELETEK - 2022⚡S A V E the D A T E ⚡Megnyitó: 2022. 12. 09. 13h, BME K épület A BME Építészmérnöki Kar elsőéves Térkompozíció tárgy hallgatóinak kiállítása 2022.12.09-én 13.00-kor startol a 2. emeleti kerengőn.A megnyitón köszöntőt mond Alföldi György DLA egyetemi tanár, az Építészmérnöki Kar dékánja.A kiállítást pedig Cságoly Ferenc DLA professor emeritus nyitja meg, a Közép.BME és az Építőművészeti Doktori Iskola egykori vezetője. ... See MoreSee Less
View on Facebook

We are pleased to announce the launch of the newly formed International Architecture Student Committee here at the Architecture faculty of the Budapest University of Technology and Economics.
https://drive.google.com/file/d/15moFpuBBjnSHZ7RY4Unrm1wWmYC9EnLj/view
Find us here: https://www.facebook.com/archisc.int/

We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations!

Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct.

több tweet...

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.