Helló E épület! Költözik az ÉPK!

Kedves Hallgatók,

a 9/2022. (XI. 18.) sz. rektori-kancellári utasítás értelmében a fokozott energiatakarékossági időszakban az ÉPK az E épületbe költözik!

2022. december 17. és 2023. február 24. között az E épület 3. emeletén találtok meg bennünket!
Itt lesz az összes tanszék adminisztrációja, a dékáni hivatal, és a diplomavédések is.

Egy-egy vizsga előtt fokozottan figyeljétek a Neptunt, hiszen most nem a megszokott K épületben fogjátok megtalálni a vizsgahelyszíneket. A legtöbb vizsga az E, I és Q épületben lesz.
A vizsgarendet a tervezett helyszínekkel megtaláljátok itt is. Illetve egy hasznos térkép is elérhető ezen a linken, amely segíti az épületek közti eligazodást.

Mindenkinek biztonságos és sikeres cél-elérést kívánunk!

Építészmérnöki Kar, Dékáni Hivatal: E épület, 3. emelet, 303, H-P 09:00-16:00
Építészmérnöki Kar, Tanszékek: E épület, 3. emelet, 301-308, H-P 09:00-16:00

OMIKK, Főigazgatóság és Igazgatási Osztály: Könyvtár épület fszt. 3-4.
OMIKK, Levéltár: Könyvtár épület fszt. 5.

Kancellária, Humánerőforrás Igazgatóság: A épület 1. emelet
Kancellária, Postabontó: R épület, fszt. 10.

Fotó: Weiszkopf András (@weisz)
ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Köszönjük a KépKocka - Építész Média Kör-nek a képeket a BIM/Zöld trendek szakmai napról! És köszönjük, hogy ennyien eltjöttetek! Build-Communication Kft. ... See MoreSee Less
View on Facebook
„Nők a tudományban” konferencia!A budapesti Francia Intézet és a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) egy egésznapos konferenciát tart március 27-én, amelynek témája a nők helye a különböző tudományágakban. A konferencia alkalmával a vendégek között szerepel Bérengère DUBRULLE asszony, az "Év Tudósnője" - a Tudományos Akadémia 2022. évi Irène Joliot-Curie-díj jelöltje. A nyolc vendég a nők kutatásban és a tudományos ismeretek fejlődésében játszott szerepéről számol majd be, és mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy megtörjük a nemi sztereotípiákat a tudományterületeken belül.📅 Dátum : 2023 március 27. hétfő⏱ Időpont : 9:00 – 15:30🏦 Helyszín : A budapesti Francia Intézet Auditorumában (1011 Budapest, Fő u. 17)Ingyenes – Az esemény francia és magyar nyelven kerül megrendezésre, szinkrontolmácsolással. Regisztráció 👇https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctXuuckg72q33pGlbrmo6u_O6Mg6mY-qsbY3wvnyLs7Dp2ag/viewformProgram: www.franciaintezet.hu/hu/cikkek/egyetem-es-kutatas/programok/konferencia-nok-a-tudomanyban.html ... See MoreSee Less
View on Facebook

We are pleased to announce the launch of the newly formed International Architecture Student Committee here at the Architecture faculty of the Budapest University of Technology and Economics.
https://drive.google.com/file/d/15moFpuBBjnSHZ7RY4Unrm1wWmYC9EnLj/view
Find us here: https://www.facebook.com/archisc.int/

We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations!

Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct.

több tweet...

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.