Szabihíd Infra WS@BME

Tervezői workshop

A Valyo, város és a folyó Egyesület a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karával együttműködve tervezői workshopot hirdet a Szabihíd projekt infrastrukturális fejlesztéseinek és lehetséges installációinak megtervezésre.

A workshop célja, hogy olyan tervek szülessenek, amelyek megvalósíthatók a 2019-es Szabihíd rendezvényre, vagy az elkövetkező években megfelelő célkitűzést jelenthetnek a szervezők számára. A megvalósításban számítunk a tervező csapat közreműködésére.

Helyszín: BME “K” épület (Műegyetem rakpart 3-9.) II/10 (K 210).
Jelentkezés: A program regisztrációköteles, legfeljebb tíz darab 2-5 fős csapat jelentkezését várjuk.

Jelentkezés ezen a linken legkésőbb április 19-ig

Aktuális

3 weeks ago
3 months ago
4 months ago
4 months ago
4 months ago
4 months ago
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar3 days ago
A MIT Press digitális hozzáférést biztosít ritka építészeti és városépítészeti könyvekhez. 📖📚👉

Az építész szakmában hiánypótló könyvek eredetileg 1964 és 1998 között jelentek meg, egy ideje azonban már nem lehet a kiadóktól beszerezni őket, most viszont elérhetőek online formában. A gyűjtemény könyvei az építészettörténet formabontó korszakából származnak.
A teljes gyűjteményt itt nézhetitek meg: https://mitpress.mit.edu/MIT-Press-Open-Architecture-and-Urban-Studies
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar4 days ago
Itt a lehetőség, hogy hallgatóként elmondd a véleményed a Bartók Béla út és környék zajló változásokról. Ha hallgatóként vagy kerületi lakosként, esetleg munkavállalóként részt veszel a kerület életében, vagy csak fontosnak tartod ezt a témát és szeretnél valamilyen módon hozzájárulni, most itt van rá az alkalom!
1 week ago
We are pleased to announce the launch of the newly formed International Architecture Student Committee here at the Architecture faculty of the Budapest University of Technology and Economics.
https://t.co/MAIYRhWnjV
Find us here: https://t.co/UvSFnXF1Ni https://t.co/UscJtI71pl
ArchBme photo
5 months ago
We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations! https://t.co/MsInVDm5kt
ArchBme photo
6 months ago
Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct. https://t.co/WD0tGe5UXS ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.