Rajzi és alkalmassági vizsga felvételi előkészítő tanfolyam

Rajzi és Formaismereti Tanszék a 2023/24-es tanévben az őszi és a tavaszi félévben is meghirdeti Rajzi és alkalmassági vizsga felvételi előkészítő tanfolyamát a középiskola tizenegyedik osztályos és végzős diákjainak, amely a BME Építészmérnöki Kar, Építészmérnöki Osztatlan Mesterképzési Szak (OSZT), illetve az Építészmérnöki Alapképzési Szak (BSc) képzésének Rajzi alkalmassági vizsgájára készíti fel a diákokat. A tanfolyamon való részvétel és a tanfolyamot lezáró vizsga sikeres letétele esetén a résztvevők Intézményi pontot kaphatnak.

A jelentkezők 16 héten keresztül, legfeljebb 30 fős csoportokban, a Rajzi és Formaismereti Tanszék oktatóinak vezetése mellett vehetnek részt a tanfolyamon jelenléti és távolléti formában, melyek pénteki napokon délután 15,00 órától és szombati napokon délelőtt 10,00 órától kezdődnek. Az őszi tanfolyamon a maximális összlétszám 180 fő (max. 6 csoport).

 A tanfolyam díja: 198.000 forint (az ÁFÁ-t tartalmazza).

Jelentkezési időszak az őszi tanfolyamra (online): 2023. augusztus 28-tól szeptember 11-ig. (A tavaszi félévben induló tanfolyamról 2024. januárjától lesznek információk.)

További részletes információ az őszi tanfolyamról 2023. augusztus 21. után a Rajzi és Formaismereti Tanszék honlapján.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

🌍 Április 22-én, a Föld Napja alkalmából elindult kari cikksorozatunk a fenntarthatóságról „Zöld Perspektíva” néven! 🌍A nyitó beszélgetést Kiss Idával, a DVM Group volt tervezési üzletág igazgatójával és a New European Bauhaus szakértőjével olvashatjátok a honlapon. 👉epitesz.bme.hu/portfolio/zold-perspektiva-kiss-ida-interju/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.