Rajzi alkalmassági vizsga 2018

Tisztelt Felvételizők!
A 2018. évi általános felvételi eljárásban Építészmérnöki alap- és osztatlan képzésre felvételhez rajzi alkalmassági vizsgán kell részt venni. A vizsgára külön nem kell jelentkezni, amennyiben a felvi.hu felületen jelentkezett képzéseinkre. A vizsga tudnivalói alább olvashatók:
A vizsga időpontja: 2018. május 22-24. közötti napokon, 9:00-13:00 vagy 14:00-18:00 időszakokban. (A feladatok megoldására négy óra áll rendelkezésre.)
Tájékoztatjuk, hogy a rajz alkalmassági vizsgát csak a megadott időpontban tartjuk, pótlásra nincs lehetőség. Előző években, illetve más intézményben teljesített alkalmassági vizsga eredményét nem fogadjuk el. Aki a vizsgán „nem felelt meg” értékelést kap, nem vehető fel az adott jelentkezési helyre. A felvételi pontos időpontjáról (a beosztásról) e-mailben és levélben is értesítjük Önöket. Amennyiben az értesítőben szereplő időpont nem alkalmas (érettségi vizsga miatt), legyenek szívesek, jelezzék a vizsga előtt legalább kettő munkanappal az alábbi elérhetőségeinken.
A vizsga helye: BME K(özponti épület), 1111 Budapest XI. ker. Műegyetem rakpart 3. északi lépcsőház, III. emelet, Rajzi és Formaismereti Tanszék rajztermei.
A vizsga díja: 4.000,- Ft
A befizetés módja: banki átutalással a BME Magyar Államkincstárnál (MÁK) vezetett bankszámlájára legalább egy héttel a vizsga előtt
Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01425279
Közlemény rovatban: 21752-114-20 Rajzi alkalmassági vizsga díja “Jelentkező Neve” (Ha korlátozott a közlemény hossza, 21752-114-20 Rajz v. “Jelentkező Neve” adatokat kérjük megadni)
Igény esetén postai csekket tudunk küldeni.
Kérjük, hogy a vizsgára hozzák magukkal a következőket:
– a postán vagy e-mailen megkapott behívólevelet,
– személyi igazolványukat vagy egyéb, személyi azonosságot igazoló okmányt (ennek hiányában a vizsga nem kezdhető meg), továbbá adóazonosító jelüket tartalmazó adóigazolványukat
– a kötelezően kitöltendő ADATLAPOT (letölthető az oldalról),
– legalább 2 db A3 méretű rajzlapot,
– ceruzát, rajztáblát, rajzszeget és radírt (felszerelést nem áll módunkban biztosítani),
– a banki átutalással történő befizetés igazolását (banki vagy az internetről nyomtatott igazolást), illetve a postai befizetés feladóvevényét. A befizetési igazoláson szerepelnie kell a befizető nevének, bankszámlaszámának, a fogadó fél nevének, bankszámlaszámának, az átutalt összegnek, valamint a közlemény rovatnak.
Az alkalmassági vizsga szervezésével kapcsolatos esetleges kérdéseikre az (1)463-35-21 telefonszámon, illetve a dekanihivatal@epitesz.bme.hu címen kaphatnak választ.
A felvételi vizsga tartalmáról információ itt található:
http://rajzi.bme.hu/hu/felveteli/487-felveteli-feladatok

Aktuális

 
 
 
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar4 days ago
Kedves Jelentkezők!

Alább olvashatók a 2020. évi felvételi vizsga eredményei. Kérjük, aki még nem töltötte fel a felvi.hu-ra a hiteles oklevelét (oklevél igazolását), valamint a többletpontokra jogosító dokumentumait (pl. a kötelező 16 héten felüli szakmai tapasztalat igazolását, nyelvvizsgákat, stb.) az sürgősen pótolja!

https://epitesz.bme.hu/portfolio/2020-evi-msc-felveteli-eredmenyei/
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar5 days ago
❗️ Sziasztok! Elindult a Demonstrátori pályázat a 2020/2021 tanév őszi félévére. Ha van kedvetek és segítő szándékotok, kérünk, hogy a többiek miatt is, jelentkezzetek! 🤝 💛

https://epitesz.bme.hu/portfolio/demonstratori-palyazat-a-2020-2021-tanev-oszi-felevere/
8 months ago
THE 4TH USERN CONGRESS AND USERN PRIZE FESTIVAL - APPLIED SCIENCE
Dr. Gábor Domokos university professor at @ArchBme will have a keynote lecture of The Gömböc on 8th November 2019 at 11:00.
#usern https://t.co/Jsy8jIW2mc
ArchBme photo
9 months ago
We are very grateful that H. Emre Ilgin (Middle East Technical University) is giving an open lecture about Tall Buildings: architectural, structural and aerodynamic design considerations (Middle East Technical University) at @ArchBme.
https://t.co/vxUSgVvsBg https://t.co/cPYCNHJBsc
ArchBme photo
9 months ago
The #DANUrB cultural network aims to strengthen the Danube regional cultural identity and to create a common brand.
Let's meet at "DANUrB - Plans and results" exhibition on October 10th, 2019, at 17.00! https://t.co/lfYlCMQFxn https://t.co/abftaA0Qy6
ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.