Két BME-n végzett építész is szerepel a Forbes idei 30/30 listáján

Regős Krisztina már szerepelt a Forbes magazin címlapján. Most pedig kutatóként került fel a Forbes 30/30 listájára. 2022-ben diplomázott a Műegyetemen és jelenleg doktoranduszként dolgozik az Építészmérnöki Karon.

„Szegedről már az ifjú tehetségnek járó díjjal ment a BME Építészmérnöki Karára. Ott Domokos Gábor, a Gömböc egyik feltalálójának szárnyai alá került, és hamar fogást talált egy 50 éve megközelíthetetlen matematikai problémán.”

Regős Krisztina, forrás: Forbes

Fischer Brigitta 2018-ban diplomázott az Építészmérnöki Karon és bridzsvilágbajnokként került fel a Forbes 30/30 listájára.

„Az építész lányt kezdetben nem érdekelte a bridzs – azért vágott bele 14 éves korában, mert barátai játszani kezdtek, és több időt akart velük tölteni. Az MTK játékosa háromszor lett ötödik a korosztályos világbajnokságon, 2019-ben második a korosztályos Európa-bajnokságon, majd tavaly nyáron a világbajnoki első helyet is megszerezte felnőtt kategóriában.”

Fischer Brigitta, forrás: Forbes

A Forbes “30 sikeres magyar 30 alatt” teljes listája itt érhető el.

Gratulálnunk a listára felkerült kíválóságoknak!

Borító kép forrása: Forbes

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

🍃BIM/Zöld trendek🍃- Szakmai Nap📍📆 2023. október 4. ⏰11:30 – 17:30 🏛️Helyszín: BME K épület, K210 ‼️Regisztrációs link: bit.ly/46jTCt4 ‼️ Gyertek el! Hallgassátok meg! Fogjátok meg! Próbáljátok ki!Környezettudatosság, BIM alapú tervezés és fenntarthatóság a szárazépítészetben, elszabadult energiaárak, alacsony üzemeltetési költségek… A „zöld építés” egyre növekvő jelentőségének jegyében, a rendezvényen résztvevő hallgatóink e gyártócégek előadó szakembereivel ismerkedhetnek meg.A kiállítási standokon az Építész-informatika (2. év) és Építész-informatika-3 (3. év), az Épületenergetika tantárgyak teljesítéséhez szükséges pluszpontokhoz a részvételt igazoló pecsétek várják a résztvevőket izgalmas bemutatók, feladatok, a termékek kipróbálási lehetősége, alkalmazástechnikai segédletek és egyéb ajándékok mellett.Részletes programtervet a kari honlap hírei között találtok!👇epitesz.bme.hu/portfolio/bim-zold-trendek-szakmai-nap-2/Mindenkit várunk sok szeretettel! 🤗📸 KépKocka - Építész Média KörBME ÉMK Hallgatói KépviseletRendezvény CsoportÉpítészmérnöki Kar Hallgatói KépviseletBuild-Communication Kft. ... See MoreSee Less
View on Facebook
‼️ Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület – Hallgatói pályázat ‼️Ebben az évben ismét izgalmas területeket választottak az ötletpályázat alapjául, a 2023. évi pályázat címe: „Revitalizáció, értékteremtés” – Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből, pályázat szakmai mentorokkal.Az idei évben a díjak összegét megemelték:1. díj: 1.000.000 Ft és utazás az Expo Real-ra,2. díj: 750.000 Ft,3. díj: 500.000 FtPályázási regisztrációs határidő: 2023.09.30. 12.00 óraPályaművek leadásának határideje: 2023.11.06. 23.59 óraPályázat eredményének kihirdetése, a díjak átadása: 2023.11.20.Bővebb információ és a teljes pályázati kiírás elérhető a honlapunkon 👇epitesz.bme.hu/portfolio/ingatlanfejlesztoi-kerekasztal-egyesulet-x-hallgatoi-palyazat/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.