Két BME-n végzett építész is szerepel a Forbes idei 30/30 listáján

Regős Krisztina már szerepelt a Forbes magazin címlapján. Most pedig kutatóként került fel a Forbes 30/30 listájára. 2022-ben diplomázott a Műegyetemen és jelenleg doktoranduszként dolgozik az Építészmérnöki Karon.

„Szegedről már az ifjú tehetségnek járó díjjal ment a BME Építészmérnöki Karára. Ott Domokos Gábor, a Gömböc egyik feltalálójának szárnyai alá került, és hamar fogást talált egy 50 éve megközelíthetetlen matematikai problémán.”

Regős Krisztina, forrás: Forbes

Fischer Brigitta 2018-ban diplomázott az Építészmérnöki Karon és bridzsvilágbajnokként került fel a Forbes 30/30 listájára.

„Az építész lányt kezdetben nem érdekelte a bridzs – azért vágott bele 14 éves korában, mert barátai játszani kezdtek, és több időt akart velük tölteni. Az MTK játékosa háromszor lett ötödik a korosztályos világbajnokságon, 2019-ben második a korosztályos Európa-bajnokságon, majd tavaly nyáron a világbajnoki első helyet is megszerezte felnőtt kategóriában.”

Fischer Brigitta, forrás: Forbes

A Forbes “30 sikeres magyar 30 alatt” teljes listája itt érhető el.

Gratulálnunk a listára felkerült kíválóságoknak!

Borító kép forrása: Forbes

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.