Karácsonyi koncert

Az Építészmérnöki Kar vezetése szeretettel meghívja a Kar oktatóit és családtagjaikat a karácsonyi Kaláka koncertre 2014. december 12-én 15 órára a K 275-ös terembe.

Az Építészmérnöki Kar vezetése szeretettel meghívja a Kar oktatóit és családtagjaikat a (immár hagyományos kari) karácsonyi Kaláka koncertre 2014. december 12-én, pénteken 15 órára a K 275-ös terembe.

Aktuális

17 hours ago
4 weeks ago
2 months ago
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar17 hours ago
Idén az Educatio Kiállítás online formában látogatható. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt mi is! A BME virtuális standján belül megtaláljátok az Építészmérnöki Kar standját. Lehetőség van kérdezni live chaten, illetve zoom-on keresztül; invite link: https://zoom.us/j/99550656034
A kiállítás időtartama: január 21-23. - 09:00-17:00
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio/
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar1 week ago
Jelentkezz a Közösség - Tér - Település közösségi tervezések programjába!

Részt vennél egy közösségfejlesztő és építő kezdeményezésben? Kíváncsi vagy, hogy dolgoznak együttműködésben a különböző szakmák? Szeretnél gyakorlatot szerezni a közösségi alapú megközelítések alkalmazásában? Akkor ott a helyed a KKT közösségi tervezések programjában!

A közösségi tervezések és -építések idei helyszíne két Nógrád megyei falu: Diósjenő és Nógrád. A program három fő részből áll: az alapozó képzésből, a közösségi tervezésekből és az építőtábori keretek között megvalósuló közösségi építésekből.

A 5-6 fő BME hallgatónak van lehetősége bekerülni a programba, több jelentkező esetén a jelentkezési lapban írtak, illetve – szükség esetén – online beszélgetések alapján kerülnek kiválasztásra a képzés résztvevői.

A BME mentora Varga Imre az Urbanisztika Tanszékről. A hallgatók a programban való részvételért cserébe kredit elszámolást is igényelhetnek!

A jelentkezési határidő: 2021. február 21.
A jelentkezési lap itt érhető el: https://kozossegtertelepules.hu/jelentkezz/
Bővebb információ: https://kozossegtertelepules.hu/masodik_evfolyam
Kép forrása: https://kozossegtertelepules.hu
3 months ago
We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations! https://t.co/MsInVDm5kt
ArchBme photo
3 months ago
Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct. https://t.co/WD0tGe5UXS ArchBme photo
4 months ago
Guest Lecture of Reimar von Meding / KAW architects Rotterdam
“about our experience in urban renewal, housing development, democratic changes and how we combine architecture and urban planning with participation and social development”

Moderated by Arpad Szabo / BME Urb https://t.co/eHNlJUfEir
ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.