GYIK

HALLGATÓKNAK

ÁLTALÁNOS ALAPKÉRDÉSEK

AZ EGYETEMET ERINTŐ, VÍRUSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKBEN HOVA FORDULHATOK?
A járványügyi helyzettel kapcsolatosan a következő címen kaphatnak egyetemi szintű tájékoztatást: covid19info@mail.bme.hu

COVID HALLGATÓI BEJELENTÉS MENETE
Kérjük, hogy akinek COVID-dal kapcsolatos bejelentenivalója van, a következők szerint járjon el

OKTATÁS

HA TANULMÁNYI ÜGYEKKEL, OKTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIM VANNAK, KIHEZ FORDULJAK?
Az általános, egyetemi szinten eldöntött kérdések tekintetében az egyetem és a KTH honlapján, a kari kérdésekkel kapcsolatosan az Építészmérnöki Kar honlapján, Facebook és Instagram oldalán található információ. Egyedi probléma felmerülése esetén írjanak az alábbi címek egyikére: kommunikacio@epitesz.bme.hu , elnok@epiteszhk.huhivatalvezeto@epitesz.bme.hu.
Hallgatói hozzáférésekkel (O365, Címtár, eduID) kapcsolatos problémák kezelése: support@login.bme.hu

OTTHONI MUNKAVÉGZÉS

A BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR MUNKATÁRSA VAGYOK, DOLGOZHATOK-E OTTHONRÓL?
A BME ÉPK munkatársainak 2020. március 13-tól lehetősége van az otthoni munkavégzésre. Ennek menetét a munkairányítók, vezetők határozzák meg, a 2020.03.13-i Dékáni körlevél és 2020.03.25-i Kancellári Utasítás keretei között, valamennyi munkavállaló számára.

BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR MUNKATÁRSA VAGYOK ÉS OTTHON VAN(NAK) AZ ISKOLÁS GYEREKE(I)M, ÍGY NEM TUDOK TELJES MUNKAIDŐBEN A MUNKÁMMAL FOGLALKOZNI. MI A TEENDŐ/HOGYAN ÉRINTI EZ A FIZETÉSEMET?
Ilyen esetekben, a 2020.03.13-i Dékáni Körlevél és a 2020.03.25-i Kancellári Utasítás értelmében, a munkairányítási jogú vezető (dékán) rendeli el a munkavégzés körülményeit, egyéni elbírálás alapján.

BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR MUNKATÁRSA VAGYOK, AZ OTTHONI MUNKAVÉGZÉS KAPCSÁN INFORMATIKAI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM, KIHEZ FORDULHATOK?
Távoli munkavégzéssel kapcsolatos informatikai kérdések kezelése: helpdesk@eik.bme.hu, belső mellék: 06-1-463-1616

A BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR MUNKATÁRSA VAGYOK, LEHET, HOGY A KÖRNYEZETEMBEN TALÁLHATÓ FERTŐZÖTT SZEMÉLY, MIT TEGYEK?
Minden ilyen esetben, kérjük, jelezze ezt az egyetem felé és jelentkezzen telefonon a háziorvosánál, illetve hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központot a + 36-80-277-455 vagy a +36-80-277-456 telefonszámon. Ebben az esetben a lehető legjobban korlátozza mozgását és semmilyen közösségbe se menjen!

A BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR MUNKATÁRSA VAGYOK, ELKAPTAM A BETEGSÉGET, MI A TEENDŐM?
Megbetegedés esetén fel kell hívni a háziorvost, és az ő instrukcióinak megfelelően kell eljárni. Kérjük, betegségét jelezze, és a táppénz papírját lefotózva küldje el a rhea.foldszin@epitesz.bme.hu címre.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

5 days ago
6 days ago
2 weeks ago
2 weeks ago
1 month ago
2 months ago
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar3 days ago
💥 Új Rajzi előkészítő tanfolyam indul – 2022💥
⚡ Figyelem! Új információk! ⚡

Tekintettel arra, hogy a 2022. január 3-tól indított rajzi előkészítő "A" és "B" tanfolyamunk létszáma betelt, illetve arra, hogy a felvételi előkészítő tanfolyam e-mailcímére sok regisztrációról lemaradt jelentkező jelezte csatlakozási szándékát, ezért tanszékünk a rajzi alkalmassági vizsga előkészítő tanfolyamán - a tanszék terem és oktatói kapacitását figyelembe véve - egy új, „C” tanfolyamot indít el, melyre 2022. január 25-én, reggel 8,00 órától 2022. január 30-ig lehet regisztrálni. A regisztrálás csak a megadott határidőig, vagy a létszám teljes feltöltéséig lehetséges, a létszámlimit betetelte után erre lehetőség a továbbiakban nem lesz. Ezúton szeretnénk jelezni azt is, hogy a tanfolyam további bővítésére túljelentkezés esetén már nem lesz lehetőségünk.

⏳ Regisztrálni 2022. január 25. reggel 8:00 órától lehet az alábbi linken keresztül 👉https://regisztracio.bme.hu/rajzi_felveteli_elokeszito_2021_2022_c_tanfolyam

A „C” tanfolyamról bővebb tájékoztatást a Rajzi Tanszék honlapján találhatnak az érdeklődők. 👇
https://rajzi.bme.hu/hu/felveteli/aktualis-felveteli-hirdetmeny
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar5 days ago
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj 2021-2022-es tanévre

2022.01.19-én az Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatalában köszöntötte Dr. Alföldi György dékán a kar győztes ösztöndíjasait!

Gratulálunk minden díjazottnak!👏

Ösztöndíjban részesültek a következő diákok:
Béres Luca
Budaházi Fanni
Gunther Ágota Anikó
Gyöngyösi Eszter
Kovács Fruzsina
Léstyán Enikő
Macsek Kata
Nagy Olivér
Regős Krisztina
Walton Mihály
Zsanda Anna Kornélia
We are pleased to announce the launch of the newly formed International Architecture Student Committee here at the Architecture faculty of the Budapest University of Technology and Economics.
https://t.co/MAIYRhWnjV
Find us here: https://t.co/UvSFnXF1Ni https://t.co/UscJtI71pl
ArchBme photo
We are happily announce that a team of our doctoral students win 4th place and get into the second round at Grössling City Bath international competition!
Congratulations! https://t.co/MsInVDm5kt
ArchBme photo
Proudly announce, our LAKO2 maquette exhibition has been selected as an official program of Budapest Design Week 2020. Opens on weekdays 08-22 Oct. https://t.co/WD0tGe5UXS ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.