Évindító – Művészeti és Tudományos Diákköri Konferencia 2021

Az 2021-es Művészeti és Tudományos Diákköri Konferencia első Évindító napját 2021. április 29-én csütörtökön 18 órai kezdettel tartjuk a Teams ÉPK TDK csoportban.

A csoporthoz tartozó csatlakozási kód a következő: uugq4wp

Az általános információkon kívül tavalyi TDK-zó hallgatók is beszámolnak a saját tapasztalataikról. Ezenkívül Karunk tanszékei rövid ismertetőben adnak ízelítőt az általuk szervezett szekciókról és a választható témákról.

Mindenkit szeretettel várunk!

Program:

Általános információk, bevezető
18:00 – 18:20   Halmos Balázs TDT elnök
A TDK munka hallgatói szemmel
18:20 – 18:30  Kaknics Péter, Zacher Bendegúz
18:30 – 18:40  Szesztay Ágoston Péter
Aktuális témakiírások: 18:40 – 19:30
Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék
Építészeti Geometria és Informatika Tanszék
Építészettörténeti és Műemléki Tanszék
Épületszerkezettani Tanszék
Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék
Középülettervezési Tanszék
Lakóépülettervezési Tanszék
Rajzi és Formaismereti Tanszék
Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék
Urbanisztika Tanszék

A korábbi évek munkáiról az alábbi linkeken itt és itt lehet tájékozódni.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.