Drawing of the year 2022 – nemzetközi grafikai pályázat

Az Archisource az Affinity-vel partnerségben az idei évben is megrendezi a mindenki számára nyitott nemzetközi rajzpályázatát: A DRAWING OF THE YEAR 2022-t!

Az építészek és építészhallgatók által világszerte készített legkiválóbb rajzokat és grafikákat keressük idén is! A széles körben elismert pályázatunk a legkiválóbb alkotásokat mutatja be.

Hiszünk a rajzok erejében! A DRAWING OF THE YEAR pályázat közös megjelenési lehetőséget biztosít a világ legjobb tehetségeinek. A verseny immár negyedik éve jelentkezik, melyre minden évben több ezer nevezés érkezik. Idén az eddigi legnagyobb értékű díjjal – 30 000 GBP (35 000 USD) , amelyet 5 díjkategóriában lehet elnyerni!

Az Archisource az Affinity az Affinity V2 Universal Licence-t ingyenesen ajándékozza mindenkinek, aki részt vesz a versenyben!

jelentkezés itt

Isometric Manhattan by Kaylie Fairclough – Winner of Drawing of the Year Award 2021
ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.