2020 Surrey pályázati kiírás

Az University of Surrey-n 1963-ban alapították a Spatial Structures Research Centre-t, mely azóta is aktív szerepet vállal a térbeli szerkezetek fejlesztésében és népszerűsítésében. 2020-ban az egyetem ad otthont az IASS (International Association of Shell and Spatial Structures) rangos éves nemzetközi konferenciájának, valamint ehhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a kutatóintézet szervezésében a 7. International Conference on Spatial Structures is.

Ez alkalomból nemzetközi, nyílt tervpályázatot hirdettek, melynek célja olyan kültéri installáció tervezése, mely méltó emléket állít ennek a különleges alkalomnak.

A BME Építészmérnöki Kar (Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék, valamint a Középülettervezési Tanszék) szervezésében megvalósuló kari forduló célja, hogy a legígéretesebb tervet kiválassza, illetve a nyertes pályamű részvételét a nemzetközi pályázaton támogassa.

A pályázat témája: maximum 6*6*6 m befoglaló méretű térbeli installáció, mely a fenti részletes kiírás szerint koncepciójában megidézi a térbeli szerkezeteket.

A pályázat beadási határideje 2020.02.20. 12 óra

A részvétel feltételei:

– A pályázaton a részvétel ingyenes.
– A pályázatot angol nyelven kell benyújtani.
– A benyújtott anyagnak meg kell felelni a hivatalos pályázati kiírásban foglalt szempontoknak (ld. fenti link).
– A pályázat titkos, a pályaműveket ezért jeligével kérjük ellátni, a pályázók nevét, elérhetőségét tartalmazó lezárt borítékot a pályázathoz mellékelni kell.
– A pályázók vállalják, hogy sikeres pályázat esetén a bíráló bizottság esetleges javaslatai alapján indokolt esetben kis mértékben módosítják a leadott anyagot, legkésőbb 2020. február 26-áig, valamint a beadott pályaművön a BME, a Kar és a szervező tanszékek nevét és logóját feltüntetik.

Részletes kiírás

Aktuális

2 days ago
3 weeks ago
3 weeks ago
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar2 days ago
Gratulálunk Péter!
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar5 days ago
Százlábúpad az Építészkar hallgatóinak és oktatóinak közreműködésével!
11 months ago
THE 4TH USERN CONGRESS AND USERN PRIZE FESTIVAL - APPLIED SCIENCE
Dr. Gábor Domokos university professor at @ArchBme will have a keynote lecture of The Gömböc on 8th November 2019 at 11:00.
#usern https://t.co/Jsy8jIW2mc
ArchBme photo
11 months ago
We are very grateful that H. Emre Ilgin (Middle East Technical University) is giving an open lecture about Tall Buildings: architectural, structural and aerodynamic design considerations (Middle East Technical University) at @ArchBme.
https://t.co/vxUSgVvsBg https://t.co/cPYCNHJBsc
ArchBme photo
12 months ago
The #DANUrB cultural network aims to strengthen the Danube regional cultural identity and to create a common brand.
Let's meet at "DANUrB - Plans and results" exhibition on October 10th, 2019, at 17.00! https://t.co/lfYlCMQFxn https://t.co/abftaA0Qy6
ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.