Útmutató a tanszéki és a személyi adatok módosításához

A kari honlapon [www.epitesz.bme.hu] közzétett tanszéki és személyi adatok aktualizálását a tanszékek munkatársai kezdeményezhetik, illetve végezhetik el.

1. Változások a tanszéki adatokban

A tanszék adataiban történt változást (címek, telefonszámok) a honlaphiba kukac epitesz.bme.hu címen lehet e-mailben kérni.

2. Változások a tanszék által oktatott tantárgyakban

A tanszék által oktatott tantárgyak adatait a kari szerveren futó program óránként szinkronizálja a Neptunba bevitt tantárgyi adatokkal. A Neptunban a tantárgyadatok frissítését e szerint a leírás szerint célszerű végezni. A Neptunba beírt új tantárgyadatok automatikusan kerülnek át a kari honlapra, erről e-mail üzenetet a honlap szerkesztői részére nem kell küldeni.

3. Új munkatársak adatai a kari honlapon

Ha a tanszékre új munkatárs kerül és neve nem szerepel még a kari honlapon a tanszéki munkatársak között, akkor a dekanihivatal kukac epitesz.bme.hu címen lehet kérni a javítást, pontosan elküldve a tanszéki munkatárs nevét, beosztását, valamint BME törzsszámát és Neptunkódját. Az új munkatárs egyéb, a honlapon megjelenő adatai (e-mail cím, telefonszám) a BME telefonkönyvből kerül át a kari honlapra. Az új munkatárs fényképének készítését a fotokahonlapra kukac epitesz.bme.hu címen lehet kérni.

4. Változások a tanszéki munkatársak adataiban

Ha a tanszéki munkatársak kari honlapon közzétett adataiban változás történik (beosztás, e-mail cím, telefonszám), akkor az adatok aktualizálását a BME telefonkönyvben kell először a tanszéknek kezdeményeznie. Itt található erről bővebb információ. Amikor a javítás megtörtént a BME telefonkönyvben, akkor kell kérni a honlap karbantartóit (honlaphiba kukac epitesz.bme.hu címen), hogy szinkronizálják az adatokat az egyetemi telefonkönyvben szereplő adatokkal. A szinkronizálást egy program végzi, amely a BME telefonkönyvben szereplő adatokat átveszi a kari honlapra.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.