Meghívó a BME Egyetemi Zöld Kör rendezvényére

A BME Egyetemi Zöld Kör szeretettel várja az érdeklődőket Miért csak elméletben vagyunk zöldek? A lassítás szerepe a fenntarthatóság megteremtésében című rendezvényére 2014. november 11-én 17 órától a K épület I. emelet 172. teremben.

A BME Egyetemi Zöld Kör szeretettel várja az érdeklődőket Miért csak elméletben vagyunk zöldek? A lassítás szerepe a fenntarthatóság megteremtésében című rendezvényére 2014. november 11-én 17 órától a K épület I. emelet 172. teremben.

Az esemény vendége Krajcsó Nelli, a Slow Budapest alapítója lesz egy rövid előadásra, majd egy beszélgetésre a témában. A rendezvényen a slow food, vagyis a helyi termelőktől származó idényélelmiszerek biztosítója a Szatyorbolt.
 
A szervezet öntevékeny munkája során gyakran szembesülü azzal a problémával, hogy az embereknek túlhajszoltságuk miatt nem jut ideje és energiája a környezetükkel való törődésre. Így különösen fontosnak tartja az üzenet terjesztését, miszerint létezik másik út, van lehetőség egy alternatív életmód kialakítására. “Tudjuk, hogy a felgyorsulás sok helyzetben hasznos, de hisszük, hogy nem mindig szükséges.”
 
bme_egyetemi_zold_kor_slowbp_rendezveny_plakat.jpg

Az eseményről további részletek annak facebook oldalán olvashatók.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet ezen az oldalon kérünk megtenni.

Aktuális

Építész leszek - Nyári táborKedves Középiskolások! Ha gondolkoztál már azon hova tovább az érettségi után és érdekel az építészet és a települések, városok jövője, valamint kíváncsi vagy rá, hogy mit tanulnak, hol élnek és hogyan töltik egyetemi éveiket az építész hallgatók - akkor ez a Nyári tábor Neked szól! A tábor alkalmával interaktív formában szeretnénk megismertetni mindenkit az Építészmérnöki Karral és betekintést nyújtani az építész hivatásba.⏳Jelentkezési határidő: 2024. május 31.📆A tábor helye és ideje: BME Építészmérnöki Kar, 2024. július 15-17. A jelentkezési 📝 link ezen az oldalon érhető el 👇bit.ly/epiteszleszektaborBővebb infó 👇epitesz.bme.hu/portfolio/epitesz-leszek-nyari-tabor/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
2024.05.21-ig mindenki rendelkezhet adója 1%-nak felajánlásával.A felajánlással a BME Építészmérnöki Kar Alapítványát is támogathatjátok.Az alapítvány célja, hogy támogassa a hazai korszerű építészmérnök képzést, hozzájáruljon a BME Építészmérnök Kar anyagi, tárgyi, technikai, infrastrukturális feltételeinek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez.A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért AlapítványAdószám: 18068801-1-43 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.