Digitális-építőipar konferencia

BSc felsőbb éves hallgatóknak, illetve MSc és PhD hallgatóknak ajánljuk a részvételt a Digitális építőipar konferencián, amelyet november 26-27-én rendeznek Kecskeméten.

BSc felsőbb éves hallgatóknak (2016-ban vagy korábban felvételt nyert), illetve MSc és PhD hallgatóknak ajánljuk a részvételt a Digitális-építőipar konferencián, melyet november 26-27-én rendeznek Kecskeméten. Fenti hallgatóknak a szervezők ingyenes részvételt és utazást biztosítanak (étkezést nem).

Regisztrálni az alábbi linken lehet : https://forms.gle/7XGcXvsdxFknSZWA7

A Kar a konferencián részt vevők számára felmentést ad az óralátogatás alól azoknak, akiknek a 70%-os jelenlét a kimaradt órákkal is teljesül. Teljesítményértékelések (ZH, ED, HF stb.) alól nincs felmentés, akinek adott napon beszámolási kötelezettsége van, ne jelentkezzen a konferenciára!
Óralátogatás alóli felmentés ügyében keressétek Lepel Adriennt, aki igazolja az oktatók felé a távollétet.

Ha szeretnél egy helyen tájékozódni a hazai és nemzetközi trendekről, a legkorszerűbb digitális építőipari technológiákról, találkozni és beszélgetni a szakma meghatározó szereplőivel, mindezt kellemes környezetben, a kecskeméti Four Points By Sheraton szálloda konferenciaközpontjában, akkor a Digitális-építőipar konferencián a helyed!
Bővebb információ

Aktuális

2 days ago
3 weeks ago
3 weeks ago
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar2 days ago
Gratulálunk Péter!
BME Építészmérnöki Kar
BME Építészmérnöki Kar5 days ago
Százlábúpad az Építészkar hallgatóinak és oktatóinak közreműködésével!
11 months ago
THE 4TH USERN CONGRESS AND USERN PRIZE FESTIVAL - APPLIED SCIENCE
Dr. Gábor Domokos university professor at @ArchBme will have a keynote lecture of The Gömböc on 8th November 2019 at 11:00.
#usern https://t.co/Jsy8jIW2mc
ArchBme photo
11 months ago
We are very grateful that H. Emre Ilgin (Middle East Technical University) is giving an open lecture about Tall Buildings: architectural, structural and aerodynamic design considerations (Middle East Technical University) at @ArchBme.
https://t.co/vxUSgVvsBg https://t.co/cPYCNHJBsc
ArchBme photo
12 months ago
The #DANUrB cultural network aims to strengthen the Danube regional cultural identity and to create a common brand.
Let's meet at "DANUrB - Plans and results" exhibition on October 10th, 2019, at 17.00! https://t.co/lfYlCMQFxn https://t.co/abftaA0Qy6
ArchBme photo

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.